2015-07-05 02:46:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma jó lehetőség adódik kapcsolatteremtésre

Napi horoszkóp július 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars, a Nap és a Plútó is támadja a Kos jegyét. Nem könnyű a nehéz dolgok felett napirendre térni. Idegeit felcincálták az események, így természetesen Ön is türelmetlen, és mindenbe bele köt. Próbáljon meg minél kedvesebb lenni. Lehet, hogy találkozik valakivel, aki megérdemli, hogy Ön elbűvölje.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A fehér asztal, a tálalás szépsége mindig is csodálattal töltötte el. Erős kísértést érezhet arra, hogy valami nagyon drága és – legalábbis az Ön szemében – elegáns dolgot megvegyen. Szép dolgokkal kívánja körülvenni magát. Pénzhez is juthat ebben az időszakban. Hajlamos lesz kissé túlzásba vinni az evészet-ivászatot. Igyekezzék visszafogni magát, különben egészségi problémák adódhatnának belőle.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az idő nem is lehetne jobb, és teljes a nyugalom. Ám a romantika nem tudja Önt megérinteni. Nagyon is tisztában lesz érzéseivel és könnyedén ki is tudja fejezni őket, miközben logikai képességein sem esik csorba, ami rendkívül hasznos egyensúlyt teremt. Képes lesz értelmes döntéseket hozni, szinte bármely téren.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap és a Mars is a Rák jegyében áll, trigonban a Neptunusszal. Jól ébred, ki is pihente magát, és cselekvésre készen áll. Használja ki ennek a napnak minden percét, törődjön többet önmagával, olvasson, sétáljon, törődjön a párjával is.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold áll szemben az Oroszlán jegyével. A szerelemben különös meglepetéseket tartogatnak Önnek a bolygók. Segítsen a párjának, hogy szebbnek láthassa a világot. Ne üljön ölbe tett kézzel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Nap támadást kap a barátok házában, az Ön horoszkópjában. Ha valaki megkérdőjelezhette az Önök barátságát, arra már nem szabad több időt pazarolna. Kedvesénél számítson arra, hogy meg kell hallgatnia azt a bizonyos példabeszédet, a tény akkor is tény marad. Ne legyen szomorú, lépjen gyorsan túl a problémán.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Plútó áll az Ön családját jelző területen. Lehetséges, hogy nem sikerül helyreállítania a családi békét, így jobb lenne, ha a kedvesével kettesben töltené ezt a napot, hogy mindent jól át tudjanak beszélni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A párkapcsolatok területének uralkodója áll az ég tetején. Kapcsolatteremtésre nem mindig adódik ilyen jó lehetőség, mint a mai napon. Ha előveszi a naptárját, rögtön láthatja, hogy mennyi embert kellene felhívnia, és mennyi levelet kell megválaszolnia. Most senki sem sürgeti, van ideje mindent elintézni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Uralkodó bolygója, a Jupiter együtt áll a Vénusszal. Emlékszik arra, mikor volt ennyire szerencsés helyzetben? Van annak már 12 éve is. A mai nap fantasztikusnak ígérkezik. Bármibe fog, minden cselekedete jól alakul. Szerelmi téren is óriásiak a lehetőségei.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Nap „támadja” a Plútót. A kedvesével való komoly vita nagyon megviselheti. Engedje meg magának, hogy a reggelit az ágyban fogyassza el, de választhatja a hintaágyat is a kertben, mert a természetet is maradéktalanul élvezni kellene. Vegyen mély levegőt, töltődjön fel friss energiával.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ezer dolog hátráltatja abban, amit éppen szeretne csinálni. Próbáljon meg jó arcot vágni hozzá, akkor gyorsabban fog menni az autómosás, a gyomlálás, a főzés, a vasalás, és még sok más, amit egyszerre szeretne elvégezni.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyébe lépett, és közelít a Neptunuszhoz. Az Uránusz az Ön anyagi javait jelző területen áll, ne engedje, hogy ma idegesítsék a pénzügyi problémák, ezeket halassza holnapra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: